Αυτοματισμοί

AYTOMATOI ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΡΩΜΕΝΗΣ ΥΑΛΟΠΟΡΤΑΣ

Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεγάλους οίκου του εξωτερικού (Ιταλία, Γερμανία,) προσφέροντας πολλαπλές λύσεις για την αυτόματη κίνηση όλων των τύπων συρόμενων θυρών ανεξαρτήτους βάρους ή κατεύθυνσης.

 

Η Γερμανική εταιρία GEZE είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των αυτόματων συστημάτων θυρών. Η εταιρία μας συνεργάζεται σε συστήματα επαναφοράς (για οποιαδήποτε πόρτα) σε αυτοματισμούς συρόμενων θυρών, ανοιγομένων θυρών και τέλος περιστρεφόμενων πορτών.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ

Μηχανισμοί επαναφοράς θυρών για επίτοιχη τοποθέτηση με ράβδο οδήγησης, σύμφωνα με το EN1154A με ρυθμιζόμενη ισχύ επαναφοράς και ενσωματωμένο μηχανισμό περιορισμού ανοίγματος. Οι μηχανισμοί επαναφοράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αριστερόστροφες ή δεξιόστροφες πόρτες χωρίς οποιαδήποτε ρύθμιση . Τοποθετούνται πολύ σε καταστήματα, είσοδοι πολυκατοικιών αλλά και σε βιομηχανίες και ειδικά σε πόρτες προστασίας από καπνό και φωτιά.

Περισσότερες Φωτογραφίες
( πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες )

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Ο ηλεκτρομηχανικός μηχανισμός για ανοιγμένες πόρτες, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από μια εξαίρετη συμπαγή τεχνολογία. Η ήσυχη λειτουργία του μηχανισμού τον καθιστά ιδανικό για χρήση σε γραφεία.

Νοσοκομεία ή κατοικήσιμους χώρους. Μηχανισμοί με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με ρυθμιζόμενη ταχύτητα ανοίγματος επαναφοράς με πολλές παραλλαγές σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Για μεγαλύτερες ανοιγόμενες πόρτες από ξύλο, μέταλλο ή πλαστικό με βάρος έως 250kgγ τοποθετείται ηλεκτρονικά ελεγχόμενος υδραυλικός μηχανισμός της GEZE με απεριόριστες δυνατότητες ρύθμισης ταχύτητας ανοίγματος και επαναφοράς . Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται για προστασία από καπνό και φωτιά , για εξόδους κινδύνου κ άλλα. Η πιο προκλητική απαίτηση μπορεί να υλοποιηθεί από την εταιρία μας.

Περισσότερες Φωτογραφίες
( πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες )

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΡΩΜΕΝΕΣ ΤΖΑΜΟΠΟΡΤΕΣ.

Η σειρά προϊόντων της GEZE για συρώμενες θύρες κρύβουν ένα πανίσχυρο σύστημα μετάδοσης το οποίο ταιριάζει κομψα σε κάθε επίπεδη πρόσοψη. Δυνατότητα τέλειας ενσωμάτωσης ακόμα και στις μικρότερες προσόψεις. Ο υψηλής απόδοσης κινητήρας με χαρακτηριστικά μικρής φθοράς και χωρίς ανάγκη συντήρησης γίνεται δύσκολα αντιληπτός αλλά είναι εξαιρετικά ισχυρός και απόλυτα κατάλληλος για περιοχές με συχνή χρήση.

Για την σωστή λειτουργία των μηχανισμών τοποθετούνται διπλά ραντάρ ανίχνευσης( μέσα-έξω), φωτοκύτταρα ασφαλείας για από φυγή συγκρούσεων και άλλα συστήματα με βάση τις ιδιομορφίες αλλά και τις ανάγκες του κάθε έργου.

Οι αυτοματοποιημένες συρώμενες υαλόθυρες χρησιμοποιούνται συνήθως σε καταστήματα , supermarket αλλά και σε χώρους συνωστισμού αλλά και ξενοδοχεία. Συνδυάζει την αυτοματοποίηση- ευκολία και την ορατότητα με την δυνατότητα συνεχούς, ασφαλής και αθόρυβης χρήσης.

Περισσότερες Φωτογραφίες
( πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες )

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΤΖΑΜΟΠΟΡΤΕΣ

Οι περιστρεφόμενες τζαμόπορτες είναι μια ιδανική λύση για κτήρια με μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Τα διαθέσιμα ποίκιλα υλικά που παρέχει ο οίκος της GEZE για τα πορτόφυλλα και τα τοξωτά πάνελ προσφέρουν ένα πλήθος πιθανών συνδυασμών σχεδιασμού .

O υψηλός βαθμός μόνωσης στα στοιχεία και το θόρυβο εξοικονομεί ενέργεια και εξασφαλίζει ένα ευχάριστο και ομοιόμορφο κλίμα στο εσωτερικό του κτηρίου. Είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα ασφαλείας σε περίπτωση ενεργοποίησης διακόπτη ασφαλείας και είναι φιλικό σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η κατασκευή γίνεται κατόπιν ειδικής παραγγελίας και μπορούν να λειτουργήσουν είτε πλήρως αυτόματα, είτε υποβοηθούμενα είτε τελείως χειροκίνητα.

Περισσότερες Φωτογραφίες
( πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες )