Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με τα πτυσσόμενα κάγκελα εξασφαλίζεται ασφάλεια και με ανοιγμένα παράθυρα.

Είναι η ιδανικότερη λύση για ασφάλεια σε οικίες αλλά και σε άλλους χώρους με αυξημένη ανάγκη προστασίας που δεν μπορεί να τοποθετηθεί ρολό. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των πτυσσόμενων κάγκελων είναι η δυνατότητα να κρυφτούν( πχ πίσω από κουρτίνες) όταν είναι ανοιγμένα με την δυνατότητα περιστροφής.

Η εταιρία μας εισάγει τα πτυσσόμενα κάγκελα από την Ιταλία σε 2 τύπους, χαλύβδινο και αλουμίνιο. Τα πτυσσόμενα κάγκελα χαλύβδινου τύπου είναι ολικά γαλβανισμένα και στο πλέγμα αλλά και στις δοκούς στήριξης, με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και μικρότερο κόστος συντήρησης. Οι βέργες που χρησιμοποιούνται στα βαρέως τύπου πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι βέργες συμπαγούς χάλυβα 12mm x 12mm για αυξημένη αντοχή. Όλα τα πτυσσόμενα κάγκελα διατίθενται με κλειδαριά ασφαλείας με δυνατότητα κλειδώματος 4 σημείων ώστε να είναι πρακτικά αδύνατη η διάρρηξη τους με λοστό ή άλλο διαρρηκτικό εργαλείο. Η κίνησή τους γίνεται με ραουλόδρομο και ρουλεμάν για εύκολο ανοιγοκλείσιμο. Οταν μαζεύει καταλαμβάνει περίπου το 18% του πλάτους του ανοίγματος

Τα πτυσσόμενα κάγκελα μας παρέχουν άπλετο φωτισμό, αερισμό και μέγιστη ασφαλεία.

Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης σε πολύ μικρά ανοίγματα. Μπορούν να κατασκευαστούν με σπαστό οδηγό κάτω,για να μην καταλαμβάνουν χώρο κατά το άνοιγμα.Nα διαθέτουν μηχανισμούς περιστροφής για να κρυφτούν και να μην καταλαμβάνουν χώρο στο πλάι. Τα πτυσσόμενα κάγκελα βάφονται σε οποιαδήποτε χρώμα επιλεχθεί από τον πελάτη.

 

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.


GALLERY
( πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες )