Ρολλά Ασφαλείας

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝIKA

Tα ρολά που το ύψος του ξεπερνάει τα 4 με 5m ή το πλάτος τους είναι μεγαλύτερο από 5m και έχουν αυξημένη συχνότητα χρήσης πρέπει να είναι βιομηχανικού τύπου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

ΡΟΛΛΟ-ΚΟΥΡΤΊΝΑ: Καλό είναι το πάχος της λαμαρίνας να είναι 1,00mm για να είναι πιο στιβαρό και να αντέχει την αυξημένη συχνότητα χρήσης.

ΟΔΗΓΟΙ: Oι οδηγοί του ρολού πρέπει να είναι 12cm ή 10cm αν το πλάτος είναι μεγάλο και αν υπάρχει θέμα ανεμοπίεσης ρολού. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούν να κατασκευαστούν και ειδικά κανάλια με αγκύρια για μεγάλου τύπου ρολά.

ΑΞΟΝΑΣ : Βιομηχανικού τύπου Φ139τει π ίνΦ159ταΦ200τ κα

ΒΑΣΕΙΣ : Κατασκευάζονται ειδικές βάσεις για την στερέωση του άξονα αλλά και του μοτέρ και του κουζινέτου.

KINHTHΡΑΣ : O κινητήρας πρέπει να είναι πλάγιος βιομηχανικού τύπου ( με απευθείας μετάδοση ή καδένα) μονοφασικός ή τριφασικός ανάλογα τα κιλά και την ανυψωτική ικανότητα.

Τα βιομηχανικά μοτέρ πλαϊνά καταλαμβάνουν χώρο στο πλάι και γι αυτό απαιτείται και η χρήση κοιλοδοκών.

Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνησης είτε με μανιβέλα είτε με αλυσίδα.

 

 

METAΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ: O ασφαλέστερος τρόπος είναι με χρήση μπουτόν ή με τηλεχειρισμό με την προϋπόθεση της εγκατάστασης και φωτοκύτταρων

ΠΑΡΑΣΟΥΤΕΡ: Όταν το ρολό για οποιοδήποτε λόγο κινηθεί με ταχύτητα μεγαλύτερη τα των 14στρ/min ακινητοποιεί ακαριαία την κίνηση του για την αποφυγή ατυχήματος. Να σημειωθεί ότι η φυσιολογική ταχύτητα λειτουργίας ενός βιομηχανικού ρολού είναι περίπου 8-10στρ/min.


GALLERY
( πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες )